Udgivet: 28 juli 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Abekopper - en ny pandemi?

‎”Abekopper” cirkulerer kun i lande, hvor Pfizer-vaccinen er blevet distribueret, og bruges til at fremme et teknokratisk Great Reset‎

Af The Exposé, 24. juli 2022.

‎Siden midten af maj 2022 cirka, har du højst sandsynligt hørt eller set ordet abekopper nævnt adskillige gange i mainstream medierne. ‎

‎Hvis du ikke har, så gør du det snart. ‎

‎Dette skyldes, at generaldirektøren for WHO, Dr. Tedros, lørdag den 23. juli 2022 underkendte Verdenssundhedsorganisationen for derefter egenhændigt at erklære det påståede abekoppeudbrud for en folkesundhedsmæssig nødsituation af international bekymring.

‎Angiveligt cirkulerer abekoppe-viruset for første gang siden det blev opdaget blandt mennesker i Afrika for over 50 år siden, i flere lande på samme tid, herunder USA, Storbritannien, Canada, Brasilien, Australien og det meste af Europa. ‎

‎Men samtidig, så er hvert eneste land, hvor abekopper angiveligt cirkulerer, også et land, der har distribueret Pfizer COVID-19 injektionen til sin befolkning; med undtagelse af nogle lande i Afrika, hvor sygdommen har været endemisk i de sidste ca. 50 år.‎

‎Verdenssundhedsorganisationen WHO har ikke modtaget en eneste rapport om abekopper fra noget land i verden, hvor Pfizer-vaccinen ikke er blevet administreret. ‎

‎Hvorfor nu det?‎

‎Det er i hvert fald helt bestemt ikke, fordi vi er vidne til, hvilket vi snart vil blive fortalt, den 2. pandemi, som har ramt verden inden for de sidste to år. ‎

‎Det skyldes, at vi ser konsekvenserne af at injicere millioner af mennesker med en eksperimentel mRNA-injektion, der forårsager utallige skader på immunsystemet, og sundhedsmyndighederne kæmper nu for at dække over COVID-19 vaccineinduceret helvedesild og bruger det som en mulighed for at fremme deres teknokratiske dagsorden om implementering af “The Great Reset”. ‎

‎Klik på nedenstående billede og tag et godt langt kig for at sammenligne, hvilke lande der siden maj 2022 har rapporteret tilfælde af abekopper [Monkeypox] til WHO, og hvilke lande, der har distribueret Pfizer COVID-19 injektionen.‎

WHO's kort over tilfælde af abekopper rapporteret siden maj 2022.

‎Hvert eneste land, der har rapporteret tilfælde af abekopper, har også distribueret Pfizer-stikket. Og der er kun en håndfuld lande, hvor Pfizer-stikket er blevet administreret, som ikke har rapporteret tilfælde af abekopper til WHO. ‎

‎Abekopper blev først identificeret hos mennesker i 1970 i Den Demokratiske Republik Congo hos en 9-årig dreng. Siden da er der rapporteret om tilfælde af abekopper hos mennesker i 11 afrikanske lande. Det var først i 2003, at det første abekoppe-udbrud uden for Afrika blev registreret, og det var i USA.‎

‎Synes du ikke, det er mærkeligt, hvordan abekopper i løbet af 50 år aldrig rigtig har spredt sig bortset fra i et par lande i Afrika, men så, inden for to år efter det påståede udbrud af COVID-19, er abekopper pludselig i alle vestlige nationer og bliver hypet af offentlige sundhedsmyndigheder, mainstreammedierne og Verdenssundhedsorganisationen?‎

‎Synes du ikke, det er mærkeligt, hvordan alle de lande, der rapporterer tilfælde af abekopper, også har distribueret Pfizer-vaccinen til sin befolkning? ‎

‎Hvis ikke, så opfordrer vi dig til at stoppe med at se BBC News, for måden hvorpå du opfatter verden, er absolut fiktion. ‎

‎Ifølge ‎‎en videnskabelig undersøgelse offentliggjort i 1988‎‎ er det næsten umuligt at skelne mellem abekopper og skoldkopper. Og skoldkopper er forårsaget af varicella-zoster-viruset, og ligesom sin nære slægtning herpes simplex-virus, bliver det en livslang “beboer” i kroppen.‎

‎Og ligesom sin anden fætter, ‎‎genital herpes‎‎, kan varicella være inaktiv i mange år, gemme sig inde i nerveceller og kan genaktiveres senere og skabe kaos i form af den ulidelige hudlidelse, helvedesild, som er et blæredannende, brændende hududslæt.‎

Abekopper forveksles med skoldkopper

‎Det, du får af vide er “monkeypox”, er i virkeligheden COVID-19 vaccine-induceret herpesinfektion, helvedesild, autoimmun blæresygdom og andre lidelser som følge af et svækket immunsystem forårsaget af COVID-19 vaccination. ‎

‎Ifølge ‎‎CDC Wonder Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) database‎‎ har CDC pr. 3. juni 2022 behandlet 18,026 rapporter vedrørende infektioner med herpes og helvedesild, der er opstået som bivirkninger af COVID-19 injektionerne.‎

Samtidig modtog CDC ifølge samme VAERS-database kun 1,052 rapporter vedrørende herpes/ helvedesildinfektioner, der er opstået som bivirkninger for alle tilgængelige influenza-injektioner i perioden 2008 til 2020.‎

‎Denne figur alene viser, at der har været en stigning på 1,614% i bivirkninger relateret til herpes/ helvedesild på grund af COVID-19 injektionerne.‎

Skema over bivirkninger i form af herpes/ helvedsild.

‎Dette skyldes ikke, at der er blevet administreret flere COVID-19 injektioner. ‎

‎Ifølge CDC‎‎ blev der administreret 1,7 milliarder influenza stik mellem 2008 og 2020. Men ifølge “Our World in Data” var der kun blevet administreret 588.04 millioner COVID-19 stik i USA pr. 27. maj 2022.‎

Skema over antallet af administrerede COVID-19 vaccine doser i USA

‎Nu hvor vi kender disse tal, kan vi bruge dem til at beregne antallet af bivirkninger relateret til infektioner med herpes/ helvedesild pr. 1 million doser administreret.‎

‎Resultatet er som følger:

Bivirkrninger i form af herpes/ helvedsild pr 1 million administreret vaccine doser

‎De tilgængelige data viser, at antallet af bivirkninger vedrørende herpes/ helvedesild infektioner pr. 1 million doser administrerede COVID-19 injektioner, er 4,925% højere end antallet af bivirkninger vedrørende herpes/ helvedesild infektioner pr. 1 million doser influenzavaccine administreret.‎

‎Derfor beviser disse officielle amerikanske regeringsdata, at COVID-19 vaccination øger en persons risiko for at udvikle helvedesild med mindst 4,925‎‎%.‎

‎De fortrolige Pfizer-dokumenter, som FDA forsøgte at hindre skulle offentliggøres i 75 år, viser også en anden tilstand, der har ekstreme ligheder med abekopper: autoimmun blæresygdom.‎

‎Tilstanden er indeholdt i den 9 sider lange liste over bivirkninger af særlig interesse i slutningen af Pfizers ‎‎reissue_5.3.6 postmarketing-erfaring.pdf‎‎ dokument.‎

Pfizer's liste over bivirkninger

‎Autoimmun blæresygdom forårsager blærer på huden og slimhinderne i hele kroppen. Det kan påvirke mund, næse, hals, øjne og kønsorganer. Man kender ikke tilstanden fuldt ud, ‎‎men “eksperter” mener, at det udløses‎‎, når en person, der er genetisk disponeret for denne tilstand, kommer i kontakt med en miljømæssig trigger. Dette kan være et kemikalie eller et lægemiddel. Såsom Pfizer COVID-19 injektionen?‎

‎Samme Pfizer-dokumenter lister også herpesvirusinfektioner som bivirkninger af særlig interesse i forbindelse med mRNA COVID-19 injektionen.‎

Herpes som særlig bivirkning ved COVID-19 vaccinering.

‎Ved udgangen af februar 2021, kun 2 måneder efter at Pfizer-vaccinen blev nødgodkendt til brug i både USA og Storbritannien, havde Pfizer modtaget 8,152 rapporter vedrørende herpes infektion, og 18 af disse havde allerede ført til multiorgansvigt.‎

‎Hvorfor forårsager Pfizer-vaccinen alle disse sygdomme, der har bemærkelsesværdige ligheder med den påståede abekoppe-sygdom, vi hele tiden hører om? Det er fordi den decimerer det naturlige immunsystem. ‎

‎Følgende diagram viser effektiviteten af COVID-19 vaccinen blandt den tredobbelte vaccinerede befolkning i England ifølge data fundet i UK Health Security’s “COVID-19 Vaccine Surveillance” rapporter fra ‎‎uge 3‎‎, ‎‎uge 7‎‎ og ‎‎uge 13‎‎ i 2022:

Skema over COVID-19 vaccinens effektivitet.

‎Data viser, at vaccine effektiviteten faldt måned for måned siden i hvert fald begyndelsen af 2022, med den laveste effektivitet registreret blandt 60-69-årige med et chokerende minus 391%. Denne aldersgruppe oplevede også det kraftigste fald fra minus 104,69% i uge 3.‎

‎En negativ vaccine effektivitet indikerer skade på immunsystemet, fordi vaccine effektivitet ikke rigtig er et mål for effektiviteten af COVID-19 vaccinen. Det er et mål for en vaccinemodtagers immunsystempræstation sammenlignet med immunsystemets ydeevne hos en uvaccineret person. ‎

‎Hvorfor er det ikke et mål for COVID-19 vaccinen? Fordi injektionen invaderer vores celler og manipulerer vores DNA og instruerer det i at skabe millioner af det påståede spikeprotein fra det oprindelige SARS-CoV-2-virus. Immunsystemet forsøger derefter at befri kroppen for disse spikeproteiner, og teorien er, at det skal huske at gøre det igen i fremtiden, hvis det nogensinde støder på SARS-CoV-2-virussen igen. ‎

‎Så hvis immunsystemet ikke kun undlader at gøre det, men yder en langt værre indsats end immunsystemet hos en uvaccineret person, som ovenstående UKHSA-data beviser, betyder det, at COVID-19 injektionerne har ødelagt og fortsætter med at ødelægge immunsystemet over en lang periode. ‎

‎Dette medfører så igen opblussen af herpesinfektioner, der resulterer i tilstande som helvedesild, autoimmun blæresygdom og multiorgansvigt, og du får af vide, at det er abekopper. ‎

‎Men det er ikke bare for at dække over, hvad der sker, myndighederne bruger det også til at fremme deres teknokratiske dagsorden. ‎

‎En skjult alliance af politiske ledere og virksomhedsledere udnyttede den påståede COVID-19 pandemi med det formål at smadre de nationale økonomier og bane vejen for indførelsen af en global digital valuta. Disse ledere omfatter Frankrigs præsident Emmanuel Macron, Canadas premierminister Justin Trudeau, New Zealands premierminister Jacinda Ardern og Storbritanniens premierminister Boris Johnson.‎

‎”Monkeypox” vil give dem mulighed for at genindføre en frygtkampagne og gennemtvinge yderligere drakoniske restriktioner, og dét er deres billet til at implementere et digitalt identitets-/ socialt kreditsystem, hvor de grundlæggende menneskerettigheder, som vi alle har taget for givet, vil gå tabt for evigt.‎

‎Siden årsskiftet har adskillige lande annonceret planer om at udvide online censur, indføre, hvad der i virkeligheden er sociale kreditsystemer, og implementere digitale identiteter, mens de lufter ideen om at indføre nationale digitale valutaer.‎

‎Her er en liste over artikler, der vedrører blot et par eksempler:

‎Men for at dette skal fungere, har myndighederne, som er blevet infiltreret af teknokrater fra World Economic Forum, brug for, at offentligheden er på deres side.

‎Og de ved fra det store flertal af mennesker, der uomtvistelig overholdt COVID-19 restriktionerne i løbet af de sidste to år, at dette ikke vil være et problem, især når de har de købt og betalte mainstream-medierne til at hjælpe dem.‎

Oversættelse: KIS-redaktionen.

Illustration: Jerm Warfare