Udgivet: 10 november 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af KIS-redaktionen – 10. november 2022

Ifølge flere mainstream medier har den britiske foredragsholder og forfatter David Icke fået udstedt et indrejseforbud i alle Schengen lande. Der er dog ingen danske aviser, KIS-redaktionen bekendt, som har skrevet om dette endnu. David Icke skulle oprindeligt have deltaget i en fredsdemonstration i Holland men er blevet nægtet adgang af de hollandske myndigheder da man frygter for uroligheder på grund af moddemonstrationer.

En kontroversiel person

Icke er en kontroversiel person der har mødt modstand i flere kredse på grund af sine holdninger og betragtninger.

Euronews skriver:

Den britiske konspirations-teoretiker David Icke har fået forbud mod at komme ind i snesevis af europæiske lande i to år, fordi han “udgør en trussel mod den offentlige orden”.

Det er en del af de begrænsninger, som hollandske myndigheder har pålagt ham, for at forhindre ham i at deltage i en planlagt weekenddemonstration i Amsterdam.

Den tidligere fodboldspiller er allerede blevet fjernet fra Facebook og Twitter for at have spredt misinformation om COVID-19-pandemien.

Hans påstande er blevet forstærket af højreekstreme hollandske politikere.

Den hollandske justitsminister Dilan Yeṣilgöz-Zegerius sagde fredag ​​til journalister, at de grundlæggende rettigheder til ytringsfrihed og retten til at protestere “ikke er grænseløse”.

Et brev fra immigrationsmyndighederne sagde, “der er konkrete indikationer på, at [Ickes] ankomst til Holland udgør en trussel mod den offentlige orden.”

Den hollandske ordre forbyder også Icke indrejse i 26 lande i EU’s pasfrie Schengen-rejsezone.

Icke skrev på sin hjemmeside, at dette træk var et “ekstraordinært, overdrevet svar” fra “det hollandske fascistiske regime”.

Han var forventet at tale til en demonstration søndag planlagt af en anti-autoritetsgruppe. Retshåndhævende myndigheder har sagt, at forsamlingen vil udløse moddemonstrationer fra venstrefløjen og føre til offentlig uro.

I 2019 annullerede australske myndigheder også Ickes visum og nægtede ham indrejse til landet forud for en foredragstur.

Holder tale om Holland

David Icke har taget til genmæle på sin hjemmeside hvor han har indspillet sin tale som han skulle have afholdt i Holland. Her kommer Icke bl.a. ind på de store omvæltninger der har været i Holland gennem den seneste tid. Politiet har bl.a. optrådt meget voldeligt overfor demonstranter der har været kritiske overfor COVID-19 politikken. Også landbruget har været udsat for store påvirkninger, idet regeringen i Holland ønsker at minimere fødevareproduktionen. Meget underligt i en tid med fødevaremangel.

World Economic Forum i kulissen

Icke mener at World Economic Forum er dybt involveret i den hollandske regeringsførelse gennem statsministeren Mark Rutte som er Agenda Contributor i WEF. David Icke beskriver ligeledes i sin tale andre fremstående statslederes forbindelse til World Economic Forum bl.a. Trudeau(Canada) og Macron(Frankrig).

Læserne af KIS vil vide at redaktionen tidligere har bragt flere artikler som netop beskriver denne fordækte forbindelse mellem de folkevalgte og organisationen WEF. World Economic Forum har de tudsind rigeste virksomheder som sponsorer og har skrevet kontrakter med flere lande inklusive Danmark(under Lars Løkke) samt EU, om et Public-Private-Partnership.

De danske medier passer ikke deres arbejde hvis de ikke fordyber sig i denne åbenlyse trussel mod demokratiets ånd og virke. Er politikernes rolle nu at være projektledere for WEF? Hvis ja, så skal de bekende kulør og redegøre for dette overfor landets borgere. Ellers er vi et skin-demokrati og i stor fare for at blive løbet over ende af korruption fra politikere og multinationale virksomheder.

Man kan mene meget om Icke men her beskriver han i et interview med London Real TV hvordan situationen i Holland har udspillet sig:

https://www.youtube.com/watch?v=A0xT7sxGnko

Måske et retsligt efterspil

Der vil måske komme et retsligt efterspil da flere dommere i Holland udtaler at ytringsfriheden er en grundlæggende ret som SKAL overholdes, samt, at man almindeligvis håndhæver lov og orden gennem øget politi tilstedeværelse. Hvis der er indikationer på at der vil opstå uroligheder skal politiet beskytte de demonstrerende overfor en evt. moddemonstration. Retten til at samles og ytre sig er stadfæstet i Hollandsk Lov.

Kan føre til kinesiske tilstande

Juraprofessor Jan Brouwer kritiserede forbuddet og bemærkede, “at ytringsfrihed er en forfatningsmæssig rettighed og advarede om, at nægtelse af folks ytringsfrihed kan føre til “russiske, kinesiske eller koreanske tilstande.”

Er det det der er ved at ske i Europa?? En totalitær og autoritær kontrol af befolkningen??

Det er i hvert fald meget tankevækkende at ytringsfriheden pludselig er forment denne mand, når europæiske landes ledere tidligere, ovenpå terroranslag, har sagt at den skal forsvares og beskyttes for enhver pris. Også at den hollandske justitsminister siger at “ytringsfriheden har grænser”. Men hvem sætter dem? Og hvorfor? Og hvordan? Ingen tvivl om at friheden begynder at stramme…….!!

Vi følger det videre forløb i denne meget usædvanlige hændelse.

Oversættelse. KIS-redaktionen.

Kilde

Leave a Comment