Udgivet: 15 januar 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

En tidligere eliteroer kan knap nok gå efter “vaccination” mod Covid-19.

Anette Friedrichsen er i dag portrætteret i Berlingske Søndag, der som den første avis i Danmark forbinder Covid-injektionerne med skader opstået i kølvandet på C-19 kampagnen. Det er samtidigt en anerkendelse af, at der findes mennesker i vores samfund som dagligt lider af skadevirkninger fra de injicerede stoffer, noget der hidtil har været censureret og holdt ude fra overskrifterne i mainstream.

Nedgjort af Politiken

KIS-redaktionen henvendte sig i 2021 til Politiken med henblik på at få omtalt de mange hjertetilfælde blandt unge. Vi fik en journalist i tale som står for sundhedsstoffet på redaktionen, men han mente ikke at der var grund til bekymring og sagde i øvrigt, at det var “ren konspirationsteori” at stille spørgsmål til sikkerheden af sprøjterne.

BBC live-interviewer kritisk cardiolog

I England, i går lørdag, interviewede en BBC reporter den anekendte cardiolog Aseem Malhotra på live-TV. Malhotra sagde meget klart, at han mener vaccinationsprogrammet skal stoppe øjeblikkeligt og en undersøgelse iværksættes, da det beviseligt skader langt mere end det gavner. Han beskrev også alle de unge der rammes af hjertetilfælde og også de slagtilfælde som kan ses i den ældre generation.

Indslaget kan ses her:

Grunden til at Malhotra-klippet har skåret igennem så langt og hurtigt, er nok fordi det passer perfekt til folks ‘levede oplevelse’; alle kender nogen, som de har mistanke om er blevet skadet af vaccinerne.

KIS-survey

Kilderne I Såne afholdt i 2022 et foredrag med Max Schmeling på Kulturværftet i Helsingør, hvor den dygtige og anerkendte statistiker og økonom fortalte om sine opdagelser. Foredraget kan ses på KIS-TV.

KIS-formanden lavede en lille survey under introduktionen af Max, hvor spørgsmålet: “Kender du nogen i din umiddelbare omkreds som mener at de er påvirket af bivirkninger fra “vaccinen”? Af de 135 fremmødte personer svarede ca. halvdelen “ja“. Det beskriver også at der må findes mange derude som er ramt af skader fra injektionerne.

Der arbejdes derfor i foreningen på at lave en større Covid-19 konference i Helsingør med temaet “Covid-19 vaccineskadede” hvor planen er at der inviteres sundheds-fagpersoner og “vaccine” ofre.

KIS-redaktionen

Foto: Diana Polekhina

KIS-redaktionen