Udgivet: 15 januar 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

KIS-redaktionen: Vi bringer denne korte men meget præcise, skarpe og rå artikel skrevet af Paul Craig Roberts. Han skriver om den tiltagende globalistiske agenda hvor FN/WHO-lande og deres befolkninger måske snart mister suverænitet og selvbestemmelse. Læs også vores Opråb til det danske folkNEJ til WHO-traktat.

Dr. Roberts var associeret redaktør og klummeskribent for The Wall Street Journal og klummeskribent for Business Week og Scripps Howard News Service. Han var en nationalt syndikeret klummeskribent for Creators Syndicate i Los Angeles. I 1992 modtog han Warren Brookes Award for Excellence in Journalism. I 1993 rangerede Forbes Media Guide ham som en af de syv bedste journalister i USA.

Af Poul Craig Roberts – 15. januar 2023

Original artikel

I de sidste tre år har almindelige menneskers udelukkelse fra det, der stadig sælges som en demokratisk proces, nået et højdepunkt.” — Peter Koenig

Som tidligere seniorøkonom for Verdensbanken og Verdenssundhedsorganisationen WHO har Peter Koenig intern viden. Han deler det med os her: https://www.globalresearch.ca/wef-who-they-running-death-cult/5804177

Spørg først dig selv hvordan Klaus Schwabs organisation, WEF, Rockefeller, Bill Gates og Big Pharmas organisation, WHO, fik ordet “verden” i deres navn. Den eneste organisation på verdensplan er FN. Som navnet antyder, er det en organisation af uafhængige nationer. Nationerne taler, ikke verden, og meget mindre en privat organisation som WEF eller en privat finansieret organisation som WHO.

Globalister der taler i verdens navn har allerede trukket os ind i deres spin ved at tilegne sig et navn der antyder, at to private organisationer taler for verden. Begge disse organisationer er i gang med at erhverve sig denne private autoritet over menneskeheden.

WEF har været i gang i 53 år, og WHO siden 1948, da det blev grundlagt af Rockefeller.

I dette indeværende år har WHO et stort fremstød på vej for at erhverve autoritet over sundhedspolitikkerne i alle lande. Hvis WHO lykkes, vil denne privatfinansierede organisation være uafhængig af regeringer og ikke have nogen politisk ansvarlighed over for folk. Den samme organisation, der løj og bedragede med sin forsikring om, at Covid-stikkene var “sikre og effektive“, griber nu efter magten til at påtvinge os hvilket som helst verdensomspændende diktat, den ønsker.

Er du tilfreds og ok med dette?

Både WEF og WHO opererer ved at opfinde trusler og kontrollere deres forklaringer, såsom menneskeskabt global opvarmning og pandemier hvis løsning er centralisering af magt og udhuling af national suverænitet og ansvarlighed over for folket.

I 53 år har WEF arbejdet ihærdigt på at skabe et billede af sig selv som den bedste klub at tilhøre. De plejer kommende professionelle ledere indenfor politik og det private erhvervsliv. En invitation til at deltage i et møde får modtageren til at føle sig speciel. Dem uden invitationer længes efter dem. Dette skaber en oplevelse af forsikring om rigtigheden af WEF-dagsordenen. Deltagerne hører om agendaer som de ikke har mulighed for at udfordre og accepterer idéerne, da de kommer fra store kendte navne. Efter 53 år med dette har WEF en stor og indflydelsesrig tilhængerskare.

WHO er nået langt i forhold til at blive en officiel verdensregeringsorganisation ved at blive bragt ind i FN-systemet. Hvis det lykkes WHO at få kontrol over alle landes sundhedspolitik, vil det være enden på uafhængig videnskab inden for medicin. Bortset fra atomkrig er det svært at forestille sig en mere katastrofal udvikling.

Forestil dig at du er politiker eller formand for et udvalg, og du forstår at disse organisationers dagsorden er at ophæve national suverænitet. Hvad kan du gøre ved det? Hvis du begynder at tale imod dem og afsløre dem, bruger de deres enorme netværk til at afskære dine politiske kampagnebidrag og til at dæmonisere dig som en reaktionær der står i vejen for løsninger på verdens presserende problemer.

Folks og landes uafhængighed er blevet presset så meget at de nu er tæt på at ophøre.

For det andet så spørg dig selv, hvordan det kan være, at disse to organisationer, der hypede Covid-fortællingen til bunds, kan have nogen som helst troværdighed nu bagefter, når enhver regerings officielle data viser en massiv stigning i uforklarlig overdødelighed efter Covid-vaccinationen? Det er de vaccinerede, ikke de uvaccinerede, der pludselig dør og udvikler sygdomme. Læger rapporterer også om en stigning i kræft og et fald i fertilitet efter vaccinationskampagnen.

Tusindvis af medicinske videnskabsmænd og læger har ud fra beviserne konkluderet, at mRNA-vaccinerne er dødelige for mange og forårsager en lang række alvorlige og permanente helbredsskader for mange flere. Nogle af de mest prestigefyldte medicinske videnskabsfolk og læger i verden har opfordret til et øjeblikkeligt stop for mRNA-injektioner. Alligevel har den amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration FDA godkendt injektionerne til spædbørn, og mange forældre forbliver så uvidende, at de deltager i livstruende helbredsskader på deres egne børn.

Dette er et relevant spørgsmål at stille: Hvordan kan sådanne ubøjelige, godtroende og tillidsfulde mennesker modstå WEF/WHO-angrebet?

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Mathias Reding/ Unsplash

KIS-redaktionen