Udgivet: 2 februar 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af SOFIE PERSSONOriginal artikel

Journalister fra Project Veritas lejede en Led-lastbil hvor de afspillede deres afsløring af Pifzers planer om at mutere covid-19, så massevaccination fortsat kan være en “pengeko” – Led-lastbilen parkeredes udenfor medicinalgigantens hovedkvarter i New York.

Det var i sidste uge, at Project Veritas udgav en skjult filmet optagelse af den udpegede Pfizer-manager Jordon Trishton Walker, hvori han praler af, at medicinalfirmaet blandt andet fandt en måde at “mutere” covid-19 gennem en “styret evolution” for at fremskynde udviklingen af ​​fremtidige vacciner.

Tirsdag tog Project Veritas dette et skridt videre og lejede en mindre lastbil der var placeret uden for Pfizers kontor i New York og afspillede optagelserne igen og igen ved hjælp af lastbilens Led-video.

Kørte rundt i New York

Efter at have været parkeret et stykke tid uden for medicinalgiganten, tog de også en tur rundt i New York. Project Veritas journalist og pressesekretær R.C. Maxwell talte med flere mennesker der udtrykte støtte og taknemmelighed for gruppens publikationer. Der blev også gjort en indsats for at få kommentarer til offentliggørelsen uden for Pfizers kontor, men uden held. I et tweet skrives der i en sober tone, at politiet til sidst “selvfølgelig” blev tilkaldt.

Politikere reagerer

Efter afsløringen har selv konventionelle politikere som den republikanske senator Marco Rubio kritiseret medicinalfirmaet. Rubio skrev selv et åbent brev til medicinalgigantens administrerende direktør Albert Bourla, hvori han udtrykker sin bekymring i lyset af det, der er kommet frem.

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Project Veritas