Udgivet: 16 februar 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af red. PSt – 15. februar 2023

Original artikel fra Steigan.no

Den amerikanske regering har i al hemmelighed sporet dem der ikke tog Covid-“vaccinen” eller kun delvist tog den, gennem et hidtil ukendt overvågningsprogram designet af US National Centers for Health Statistics (NCHS), en afdeling af Centers for Disease Control and Prevention.

Robert Malone

Dr. Robert Malone har for nylig opdaget, at den amerikanske regering i hemmelighed har sporet dem, der ikke modtog Covid-vaccinen, eller som kun delvist modtog den, gennem et hidtil ukendt overvågningsprogram designet af US National Center for Health Statistics (NCHS), en afdeling under Centers for Disease Control and Prevention.

Programmet blev implementeret den 1. april 2022, men blev ikke universelt taget i brug af de fleste medicinske klinikker og hospitaler i hele USA, før januar 2023.

Under dette program er læger på klinikker og hospitaler blevet bedt om at spørge patienter om deres vaccinationsstatus, som derefter er tilføjet deres elektroniske journaler som en diagnosekode, kendt som en ICD-10-kode, uden deres viden eller samtykke, så de kan spores — ikke kun inden for sundhedssystemet, men også uden for det.

Hemmeligt sporingsprogram avsløret

De nye ICD-koder (International Classification of Diseases) blev introduceret under mødet den 14.-15. september 2021 i ICD-10 Koordinations- og Vedligeholdelsesudvalg. ICD-udvalget omfatter repræsentanter fra Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) og NCHS.

Nedenfor er et skærmbillede af side 194 i dagsordenen der blev distribueret under det møde. Ifølge NCHS “er der interesse for at kunne spore folk, der ikke er vaccineret eller kun delvist immuniserede,” og de fandt en måde at gøre netop det på, ved at tilføje nye ICD-10-koder.

Som du kan se nedenfor, identificerer ICD-10-koden Z28.310 dem der ikke har modtaget en COVID-vaccine, og Z28.311 identificerer dem, der ikke er opdateret på deres vacciner.

Sporing av uvaccinerede er en del av biosikkerhedsagendaen

Hvorfor vil de spore de uvaccinerede? Til hvilket formål? Det korte svar: at lette implementeringen af ​​vaccinationspas. Som Malone bemærker:

“Kodenummer Z28.310 ovenfor er ikke en kode for en sygdom eller diagnose, men snarere for manglende overholdelse af en medicinsk procedure. Når først en persons vaccinationsstatus er kodet og uploadet til en stor database, kan den tilgås af både regeringer og private sygeforsikringsselskaber.”

De statslige administrative embedsmænd ved CDC har ikke gjort immuniseringsstatus til en rapporteringspligtig sygdom (endnu), men immuniseringsstatus er angivet som en af ​​årsagerne til obligatorisk rapportering. De er kun et skridt væk fra at kunne indsamle disse oplysninger uden din tilladelse. Ergo: vaccinationspas er gjort nemt. Hvis din “vaccine” ikke er “up-to-date” i USA, kan det betyde følgende::

  • Regeringen vil ikke begrænse din rejse, det vil flyselskaberne.
  • Regeringen vil ikke begrænse din rejse, det vil andre nationer.
  • Regeringen vil ikke begrænse din rejse, det vil biludlejningsfirmaer.
  • Regeringen vil ikke begrænse din rejse, det vil den offentlige transport.
  • Regeringen vil ikke begrænse dine rejser, det vil private virksomheder.

For at gøre det helt klart: Kodenummer Z28.310 er ikke en kode for sygdom eller diagnose. Det er et kode for ulydighed, for ikke at have underkastet sig myndighedernes diktat.

Læs mereNew diagnosis codes for COVID-19 immunization status

KIS-redaktionen: I forlængelse af denne udgivelse har KIS-redaktionen søgt om aktindsigt hos Sundhedsstyrelsen om hvorvidt en sådan protokol er landet i Danmark. Vi bringer svaret når det ankommer.

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Robert Malone

Kilde

KIS-redaktionen