Udgivet: 20 februar 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Sofie Persson – 19. februar 2023

Original publikation fra Nya Dagbladet

Retsef Levi, professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT) udtaler at vaccineprogrammet bør stoppes med det samme. Han mener, at beviserne for at Covid-vaccinen forårsager skader og død hos primært unge mennesker, er indiskutable.

Den israelske professor Levi fokuserer blandt andet på sundhedssystemet, risikostyring og datadrevne algoritmer. Han fortæller at han har over 30 års erfaring med brug af data og vurdering af risici i forbindelse med sundhedsvæsenets sundhedspolitikker samt håndtering af sikkerhed omkring fremstilling af biologisk medicin.

Professoren har tidligere adresseret bekymringer omkring Covid-vaccinen, hvor han mener, at fortællingen omkring hovedsageligt USA`s og Israel`s sundhedssystem, er “ekstrem og forkert”.

Bør stoppes med det samme

I slutningen af ​​januar offentliggjorde professoren en opdateret analyse af Covid-vaccinen. Han mener, at den eneste konklusion der kan drages er, at vaccineprogrammet bør stoppes med det samme.

De har fuldstændig undladt at opfylde deres løfter om effektivitet, men det vigtigste er, at de skal stoppe vaccineprogrammet på grund af den voksende og uomtvistelige dokumentation for, at det forårsager skade, herunder dødsfald blandt især unge og børn”, siger professoren.

Har selv fået “vaccinen”

Levi er generelt ikke modstander af vacciner og er selv blevet injiceret med Modernas Covid-vaccine. Han fortæller, at han begyndte at blive i tvivl om vaccinen, da det viste sig, at den kunne give myocarditis. Han mener, at da myocarditis kan være svær at diagnosticere på grund af vage symptomer, og nogle gange slet ingen symptomer, er han bekymret for, at det ikke er blevet opdaget under sikkerhedsovervågningen af ​​vaccinen.

Myocarditis kan ofte forårsage pludseligt hjertestop, specielt hos unge mennesker“, siger Levi.

Professoren og hans kolleger besluttede derfor at gennemgå data om Israels nationale akutbehandling fra 2019 til midten af ​​2021.

Så opdagede vi en stigning på 25 procent hos patienter med hjertestop i alderen 16 til 39, alene i løbet af første halvdel af 2021, da vaccinekampagnen blev startet i Israel

Han mener, at selvom det ikke var bevis nok, var der alligevel grund til bekymring, hvilket førte til, at man kontaktede Israels nationale akuthospital og bad dem om at fremlægge oplysninger om årsagerne til de øgede tilfælde af hjertestop hos unge.

Desværre valgte Israels nationale akuthospital ikke at følge op med en udvidet undersøgelse

Mønstret ses i hele verden

Levi er dog nu overbevist om, at beviserne er selvindlysende. Data fra blandt andet Storbritannien, Skotland og Australien viser også en stigning i antallet af patienter, der fik hjertestop. Flere undersøgelser viser også, at der er en højere risiko for hjerteproblemer efter Covid-vaccination og ved flere obduktioner af afdøde er der set stærke tegn på dødsfald som følge af vaccine-induceret myocarditis, siger Levi.

Jeg mener, at beviserne er afgørende og bekræfter vores bekymring for, at mRNA-vaccinerne faktisk forårsager pludseligt hjertestop på grund af vaccine-induceret myocarditis. Dette er potentielt kun en mekanisme, hvorigennem de forårsager skade”, siger Levi. “Dette produkt er klart det mest mislykkede i medicinske produkters historie, både hvad angår effektivitet og sikkerhed”

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Christopher Beloch/ Unsplash

KIS-redaktionen