Udgivet: 3 marts 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Will JonesDaily Sceptic – 1. marts 2023

En undersøgelse har fundet, at mRNA Covid-vaccinerne fra Pfizer og Moderna, indeholder milliarder af partikler af selvreplikerende DNA, der kan gøre menneskelige celler til langtidsproducerende fabrikker for COVID-19-spikeproteinet.

Resultatet menes at kaste lys over vedholdenheden af vaccinespikeprotein og-mRNA i kroppen i flere måneder efter inokulering, et bekymrende fænomen som endnu ikke er fuldt ud forklaret – selvom tidligere eksperimenter også har fundet bevis for, at vaccinens mRNA kan være revers-transskriberet ind i cellens DNA.(KIS-redaktionen: Dette betyder at cellen for altid er programmeret til at lave spikeprotein)

Kan være årsag til skadevirkninger

Vedvarende spikeprotein menes af eksperter at være en bidragyder til negative virkninger af COVID-19-vaccinerne ved at inducere autoimmune angreb på hjertet og andre organer, blandt andre mekanismer.

Opdagelsen blev gjort i den første dybe sekvensering af mRNA-produkterne, udført af Dr. Kevin McKernan fra Medicinal Genomics og hans team.

“Vacciner” kontamineret med plasmider

Forskerne fandt ud af, at vaccinerne var forurenet med betydelige mængder af biologiske bestanddele kendt som plasmider. Plasmider er små cirkulære DNA-molekyler, der kan replikere i bakterier, herunder bakterier, der findes inde i mennesker – og også i humane celler når plasmiderne er passende modificeret til at blive brugt som en genteknologi eller genekspressions-overfører, som i dette tilfælde. Vektorerne fundet i mRNA-skuddene indeholder det DNA der koder for det mRNA der producerer spikeproteinet. En celle, der har optaget disse plasmider, kan muligvis producere spikeproteinet på ubestemt tid.

Kan mangedobles i værten

Moderna-vaccinen viste sig at indeholde et plasmid pr. 3.000 mRNA-molekyler, mens kontamineringen i Pfizer-vaccinen var 10 gange højere ved et plasmid pr. 350 mRNA-molekyler. Det ‘sikre’ niveau for sådanne dobbeltstrengede DNA-kontaminanter er fastsat af Det Europæiske Lægemiddelagentur som svarende til én del pr. 3.000 mRNA-molekyler – selvom forskerne bemærker, at det “ikke er klart, hvordan de sætter disse standarder”, eller om de “havde overvejet er forurenende DNA, der var i stand til at amplificere inde i værten”.

Moderna opfylder denne ‘sikre’ tærskel, men Pfizer er over den med en faktor 10. Forskerne tilføjer, at det i begge tilfælde er “svarende til milliarder af antibiotikaresistente plasmider injiceret pr. person pr. skud”. Det er før de replikerer: “Billioner af disse forurenende stoffer pr. injektion er sandsynligvis en undervurdering af hele mængden, da disse plasmider kan replikere sig selv i bakterieværter.”

Forskere bekymrede for antibiotika-resistens

Forskerne udtrykker bekymring for, at plasmiderne også giver resistens over for antibiotikaene neomycin og kanamycin til enhver bakterie, der optager dem, og bekymrer sig om, at dette kan “transformere tarmmikrobiomet” hos en menneskelig vært.

Spike-fremstillingsplasmider er en integreret del af vaccinefremstillingsprocessen, der giver programmet for mRNA’et, men hvorfor de fortsætter med at forurene vaccinerne i så høje niveauer og ikke er blevet fjernet mere fuldstændigt, er uklart.

Dr. Anthony Brookes, professor i genomik og sundhedsdatavidenskab ved University of Leicester, sagde til Daily Sceptic:

“Dette er et solidt stykke forskning udført af et meget vidende team.”

Han tilføjede:

“DNA-vektormolekylerne, hvorfra mRNA’et er skabt (‘transskriberet’), er en stabil enhed, og det er vist at være til stede på ikke-trivielle niveauer i vaccinerne. Det vil derfor formentlig trænge ind i bakterier og humane celler i hele den injicerede person, for potentielt at blive transskriberet til mRNA og forårsage langvarig ekspression af spikeprotein.

Vi må håbe, at vektorbærende, spikeudtrykkende celler gradvist elimineres af immunsystemet, men hvis tolerance skabes ved langvarig eksponering for det giftige spikeprotein, er denne fjernelse muligvis ikke særlig effektiv. I dette worst-case, men gennemførlige scenarie, kan en rest af spikeproducerende celler eksistere i måneder eller år – og langsomt og støt beskadige mange organer og væv i det vaccinerede individ. Behandlinger, der hjælper med at eliminere eller ophæve virkningen af spikeproteinet, skal etableres, og heldigvis bliver der nu rapporteret om forskellige kandidatinterventioner.

Regeringer der har godkendt og givet mandat til disse produkter, bør prioritere at gentage disse bekymrende resultater og fuldt ud undersøge deres implikationer.

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: NIH/ USA

KIS-redaktionen