Udgivet: 5 marts 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Søren Hansenklimarealisme.dk – 4. marts 2023

Her er så månedstemperaturen for februar, baseret på satellitmålingerne og udgivet af UAH ved Dr. Roy Spencer. Resultatet blev en anomali på +0,08 grader, lidt højere end tallet for januar, men stadigvæk tæt på referenceperioden 1991-2020, der også ligger på gennemsnitstemperaturen under den lange varmepause fra 1998-2014.

Det bliver spændende at følge udviklingen i de kommende måneder, hvor vi tilsyneladende er ved at bevæge os ud af den kølende La Niña-tilstand.

Den tyske Klimanachrichten bragte en meget interessant artikel, hvor man havde fremstillet nogle flere kurver baseret på UAH’s tal. Her er kurven for den nordlige halvkugle, uden for troperne – til og med januar:

Og her den tilsvarende kurve for troperne (+/- 20 grader):

Og endelig for den sydlige halvkugle – uden for troperne:

Det er interessant at se, hvordan temperaturstigningen i troperne er lavere end den globale stigning. Det hænger jo godt sammen med teorierne for varmetransporterne væk fra troperne, mod nord og mod syd. Tropernes temperatur ændrer sig ikke så meget, uanset om hele kloden er kold eller varm. Klima-alarmismen siger ellers, at troperne bliver helt ubeboelige, hvis den globale temperatur stiger med et par grader eller mere, men det er der faktisk ikke megen grund til at tro på.

Kilde – Tak til Søren Hansen og klimarealisme.dk

Se tidligere månedstemperatur HER

KIS-redaktionen