Udgivet: 11 maj 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af KIS-redaktionen – 11. maj – 2023

At dømme ud fra den seneste undersøgelses kommission igangsat af politikere fra Repræsentanternes Hus, ser det ud til at Biden-familien er i store vanskeligheder. Byron Donalds fortæller her om The House Oversight Commitee´s opdagelser som indbefatter dannelsen af flere skuffeselskaber oprettet da Biden var vicepræsident under Obama, samt nye skuffeselskaber etableret i Bidens egen præsidentperiode. imidlertid indeholder disse selskaber ingen reel forretning, men tilsyneladende blot overførsler af store pengebeløb fra udlandet, herunder Rumænien, der udelukkende, af kommissionen, kan tilskrives Bidens politiske roller. Er USA´s præsident korrupt?

Hør Byron Donalds tale om sagen her:

Biden taler om korruptionens effekter i et samfund

Biden taler i nedenstående videoklip om korruptionens farer og negative effekter på et samfund styret af korruption. Han omtaler også Ukraine og beskriver her undermineringen så levende, at det virker som om han taler om noget han kender særdeles godt.

Hør Biden moralisere her:

Er demokraterne glade for dette?

Denne nylige Rumænien-skandale, der involverer Hunter Biden og Joe Bidens påståede korruption, kan blot være begyndelsen på noget meget større. Det har potentialet til at vælte hele Biden-familien og afslutte Joes håb om at stille op til en anden embedsperiode som præsident i USA. Nogle har endda antydet, at demokraterne, som tydeligvis ikke ønsker, at Joe skal genopstille, i al hemmelighed fejrer denne udvikling.

KIS-redaktionen følger sagen.

Kilde – revolver.news

Foto: Jon Tyson/ Unsplash

Oversættelse KIS-redaktionen

KIS-redaktionen