Udgivet: 8 juni 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

KIS-redaktionen: Vi bringer denne oplysende video, en CO2-forelæsning af Patrick Moore, optaget ved Global Warming Policy Foundation, afholdt i London den 14.oktober 2015. Hvis du kender nogle unge mennesker der er blevet fyldt med frygt og desperation forårsaget af mediernes dommedags-propaganda, så fortæl dem om denne mand og del videoen.

Hvem er Patrick Moore?

Patrick Moore er en canadisk industrikonsulent, tidligere aktivist og præsident for Greenpeace Canada. Han har, siden han forlod Greenpeace i 1986, kritiseret miljøbevægelsen for at se bort fra videnskab og logik, til fordel for følelser og sensationslyst. Moore er også grundlæggeren af Greenspirit Enterprises, et PR-firma, der arbejder med førende organisationer inden for skovbrug, bioteknologi, akvakultur og plast, for at udvikle løsninger inden for områderne naturressourcer, biodiversitet, energi og klimaændringer. Han har været leder i den internationale miljøbevægelse i over fyrre år og har informeret regeringer, virksomheder og foreninger verden over om energi, ressourceforbrug og miljømæssige udfordringer.

Introduktionen nedenfor er fra Expose-News.

Af RHODA WILSON – 8. juni 2023

“Der er intet endegyldigt videnskabeligt bevis, gennem observationer fra den virkelige verden, for, at kuldioxid er ansvarlig for noget af den lille opvarmning af det globale klima … Men der er uomtvistelig sikkerhed for, at det er byggestenen for alt liv på Jorden. Uden dets tilstedeværelse i den globale atmosfære, i en tilstrækkelig koncentration, ville jorden være en død planet.” Dr. Patrick Moore

Canadiske Dr. Patrick Moore har været økolog og miljøforkæmper i mere end 50 år og er medstifter af Greenpeace. Efter at have været involveret i 15 år i Greenpeaces ledelse forlod han organisationen. Hvorfor?

Da Greenpeace startede, havde vi en stærk humanitær orientering, for at redde civilisationen fra ødelæggelse af total atomkrig,” svarer han. “I årenes løb gik ‘freden’ i Greenpeace gradvist tabt, og min organisation, sammen med en stor del af miljøbevægelsen, drev ind i en tro på, at mennesker er jordens fjender … Som vi skal se senere i præsentationen, er der meget god grund til at se mennesker som afgørende for overlevelsen af liv på denne planet.”

Dr. Moore fremsatte ovenstående bemærkninger under en tale ved den årlige Global Warming Policy Foundation (“GWPF”) forelæsning, afholdt i London den 14. oktober 2015. Han fortsætter:

“I dag lærer vores børn og vores embedsfolk, at CO2 er en giftig forurening, som vil ødelægge liv og bringe civilisationen i knæ. I aften håber jeg at vende denne farlige menneskeskabte propaganda på hovedet”.

Kulbrinter, energikomponenterne i fossile brændstoffer, er 100 % organiske, som i organisk kemi. De blev produceret af solenergi i gamle have og skove. Når de forbrændes til energi, er hovedprodukterne vand og CO2, de to vigtigste bestanddele for liv. Og fossile brændstoffer er langt det største lagerbatteri af direkte solenergi på Jorden. Ingen andre stoffer kommer i nærheden andet end nukleart brændsel,- som også er solenergi i den forstand, at det blev produceret i døende stjerner.

“Kuldioxid fra afbrænding af fossile brændstoffer er livets stof, livets stav, livets valuta, ja rygraden i livet på Jorden.”

Oversættelse: KIS-redaktionen

Kilde

KIS-redaktionen

Leave a Comment