Udgivet: 23 september 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Paul Kogon – 23. september – 2023

Den tyske biolog Jürgen O. Kirchner replikerer resultaterne fra de amerikanske videnskabsmænd Kevin McKernan og Phillip Buckhaults og finder de samme massive niveauer af DNA-kontamination i hætteglas med BioNTech-Pfizer mRNA-vaccinen fra distribution i vaccinens hjemland, Tyskland. Selvom den almindeligvis omtales som ‘Pfizer’-vaccinen uden for Tyskland, blev vaccinen faktisk udviklet af det tyske firma BioNTech, og BioNTech er dens lovmæssige producent.

Mens Pfizer fremstiller mRNA’et til amerikansk forsyning af det færdige lægemiddel, er BioNTech selv ansvarlig for at fremstille mRNA’et til EU-forsyningen i partnerskab med europæiske underleverandører. Dette ser dog ikke ud til at have gjort nogen forskel i forhold til DNA-kontaminering.

Kirchner advarede første gang om problemet med DNA-kontaminering af BioNTech-vaccinen allerede i 2022 i bogen “Die mRNA-Maschine” – ’mRNA Maskinen’ – som han udgav under pseudonymet David O. Fischer. Bogen indeholder et helt kapitel om ‘DNA-kontamineringen af BioNTechs mRNA-vaccine og dens risici’ og citerer dokumenter fra European Medical Agency, som anerkender problemet, dog uden at kvantificere det.

I mellemtiden anskaffede Kirchner imidlertid selv fem uåbnede hætteglas med BioNTech-vaccinen og indsendte dem til analyse til det Magdeburg-baserede laboratorium ledet af professor Brigitte König fra Leipzig Universitetshospital. Resultaterne af Königs analyser er opsummeret i nedenstående tabel. Prof. König fandt massiv DNA-kontamination, op til 354 gange højere end grænsen på 10 nanogram pr. dosis anbefalet af WHO og gældende i EU. Ligesom Kevin McKernan fandt hun også rester af bakterieplasmider. Plasmiderne anvendes i den industrielle produktionsproces af mRNA’et (‘proces 2’), som i denne henseende adskiller sig fra den proces, som blev brugt til at fremstille vaccinebatches til de kliniske forsøg med lægemidlet (‘proces 1’).

Tabellen er tilpasset fra Kirchners brev den 9. august til den tyske tilsynsmyndighed, Paul Ehrlich Institute (PEI), der opfordrer til “omgående tilbagetrækning af BioNTechs Comirnaty mRNA-vaccine fra markedet” på grund af DNA-kontaminationen. (Brevet er vedhæftet Kirchners brev den 16. september til den tyske sundhedsminister Karl Lauterbach, som er tilgængelig her.)

I samme brev af 9. august kritiserede Kirchner også Paul Ehrlich Instituttet for ikke at udføre tilstrækkelig kvalitetskontrol af vaccinen før han godkendte batches til frigivelse. Som nævnt i brevet, og også berørt i mine tidligere artikler her, her og her, er PEI ansvarlig for batchfrigivelse af BioNTech-Pfizer-vaccinen, ikke kun i Tyskland, men i hele EU.

Med henvisning til en af PEI’s egne publikationer bemærker Kirchner især, at den ikke tester for renheden af vaccineopløsningen:

“I stedet udføres en “visuel inspektion”, hvis sædvanlige standard er at se på vaccineopløsningen på en hvid og på en sort baggrund, som kun gør det muligt at identificere rå forurenende stoffer: som for eksempel hvis et insekt faldt ned i vaccinen mens hætteglasset var ved at blive fyldt. DNA- eller proteinforurening kan ikke identificeres på denne måde. Det ser ud til, at den nødvendige test af opløsningens renhed ikke blev udført systematisk”

I et interview med den tyske udgave af Epoch Times, bemærker Kirchner, at mens PEI ikke udførte avancerede tests for kontaminanter af BioNTech-vaccinen – selvom EMA allerede havde identificeret risikoen for DNA-kontaminering i den industrielle produktionsproces – krævede PEI en sådan test for Novavax COVID-19-vaccinen, som er baseret på en mere traditionel rekombinant proteinteknologi:

“En vaccine [Novavax], som kan fremstilles meget rent, blev testet for kontaminering mens mRNA-vaccinen, som slet ikke kan fremstilles rent til masseforbrug, ikke blev testet. Så man må undre sig: hvorfor er dette sket?”

Som jeg har skrevet om før, er der et langvarigt samarbejde mellem den tyske regulator, Paul Ehrlich Instituttet, og firmaet BioNTech. Spørgsmålet bare: hvordan samarbejder de??

Kilde

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Dailysceptic

KIS-redaktionen