Udgivet: 3 december 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af KIS-redaktionen – 3. december 2023

Lande rundt om i verden begynder at afvise ændringerne i IHR og forslag til WHO-traktat der vil være juridisk bindende.

Hvor er det befriende godt at se, at flere og flere lande fremstår kritiske og tager afstand fra denne korrupte og forbryderiske organisation WHO, som igennem mange år har bedraget verden med råd og vejledninger betalt af medicinalindustrien.

Det er lige nu et vigtigt og afgørende tidspunkt at sige fra overfor WHO, som med alle midler forsøger at kuppe sig til magten over medlemslandenes sundhedsprioriteringer – uden befolkningens kendskab. Der er nemlig ingen offentlig debat i medierne i DK om dette snigende forsøg på magtovertagelse.

WHO´s meritter

Hvem husker ikke WHO´s beslutning den 11. juni 2009, hvor svineinfluenzaen blev erklæret for en pandemi og hvor EU-medlemslandene, i henhold til kontrakterne indgået forinden med Big-Pharma, opkøbte ubrugelige vacciner for et astronomisk milliard beløb. Eller de utallige eksempler på rådgivere for WHO som har dobbeltroller og store økonomiske interesser i medicinalindustrien. Der er en råddenskab i WHO som ikke ligner noget andet og der findes ingen gennemsigtighed.

Mauri Johansson udtaler i en artikel i Information den 16. november 2009:

Der sidder en dyne af medicinallobby i WHO, og det har kørt sådan længe. Det er svært at gennemskue, hvad der er industriens interesse, og hvad der er saglig information. Det er en herrens samling mennesker” siger speciallæge i samfundsmedicin, og tidligere ansat på Aarhus Universitet Mauri Johansson.

Et potentielt sundhedsdiktatur under WHO

Alle der har kendskab til ændringerne i IHR og udkastet til WHO traktaten ved, at vi står på tærsklen til et sundhedsdiktatur hvis forslagene bliver stemt igennem. Men Danmarks politikere er tavse……..! Det vidner om alvorlige komplikationer i det danske Folkestyre.

Pfizer ønsker mere tvang

Pfizer sagsøger lige nu Polen for ikke at have brugt en tilstrækkelig grad af tvang overfor den polske befolkning, til at tage de eksperimentelle mRNA Covid-19 vacciner. Dette er et klokkeklart eksempel på hvordan WHO og medicinalindustrien vil agere i et fremtidigt sundheds-regime, et public-private-partnership (PPP), styret af FN og WHO. Måske det er på tide at forlade dette “samarbejde”……..

WHO og IHR modstandere

Følgende lande har udtrykt modstand overfor IHR ændringerne og udkastet til WHO traktaten:

New Zealand siger nej

Holland og Filippinerne siger nej

Estland siger nej

Slovakiet siger nej

World Counsil for Health

Adskillige lande har for nylig send afvisningsbreve eller indikeret forbehold som svar på WHO’s ændringer i International Health Regulation (IHR). Se dem her

.

Lets fuel The Great Free-set

KIS-redaktionen

Foto: WCH – Sara Riano/ Unsplash

KIS-redaktionen