Udgivet: 8 december 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

KIS-redaktionen: Vi bringer denne artikel fra Vigilant News som kort beskriver gårdagens Tucker Carlson interview med Alex Jones, den mest censurerede amerikaner nogensinde. Tucker udtaler i starten af filmen, at han selv, tidligere, har haft fordomme mod den mand, som i mange år har udfordret mainstream-mediernes beskrivelser af, hvad der sker i verden.

Interviewet kommer omkring ALT hvad der er væsentligt og afgørende på spil, i verdens store forandringer lige nu, hvor censur, desinformation og misinformation samt kulturel nedbrydning, forsøger at bane vejen for et verdens-diktatur styret og orkestreret af globale organisationer som FN og WEF. Der er stor sandsynlighed for, at netop dette interview vil gå over i historien som et banebrydende og afgørende øjeblik. De næste 14 måneder er ifølge Jones den periode hvor verdens skæbne desangående, for alvor vil blive beseglet.

Tucker Carlson blev for nylig fyret fra FOX News, fordi han angiveligt ikke ville holde sig indenfor de redaktionelle rammer, hvorfor han nu opererer med sit eget show på X, tidligere Twitter. KIS-redaktionen er altid nysgerrig efter at lytte til de stemmer som andre siger man ikke må lytte til, så her kommer artiklen skrevet af The Vigilant Fox.

Af The Vigilant Fox – 7. december 2023 – Vigilant News.

“Alex Jones er den mest censurerede mand i amerikansk historie”.

Vi står her med verdens farligste og mest censurerede engelsksprogede mand,” meddelte Tucker Carlson i sit 46. afsnit af Tucker on X.

Men helt ærlig, når du har ham på tomandshånd, her foran et lille udhus i skoven, virker han ikke så farlig.”

Her er hvad Tucker sagde i sin åbnings monolog:

“Vi har en herskende klasse i USA defineret af dens had. Ikke dens kærligheder, ikke dens håb, men ved dens had. De hader alle slags mennesker, store grupper af mennesker: de beklagende mennesker, de skærende stemmer, USA’s almindelige arbejdere, de umoderne mennesker. De er hadet af de mennesker, der styrer vores land.”

“Men ingen er hadet mere af dem, end en mand ved navn Alex Jones. Alex Jones er den mest censurerede mand i hele den amerikanske historie. Han var den første mediefigur i vores land, der blev fuldstændig fjernet og slettet på én dag. Deplatformeret. Alex Jones blev deplatformeret, før det var et almindeligt udtryk. Og ikke bare deplatformeret, – han blev sagsøgt og angrebet. De forsøgte at sigte ham for kriminelle forhold”

“Hvad gjorde Alex Jones forkert? Alex Jones voldtog ikke nogen. Han plyndrede ikke Macy’s (stormagasin, red.). Han brændte ikke en politistation ned. Han opfandt ikke en falsk kryptovaluta og plyndrede pensionsfonde. Han startede ikke en meningsløs krig, der gjorde dette land fattigere og mere uorganiseret. Han åbnede ikke den sydlige grænse. Nej,- Alex Jones havde meninger, der rystede de mennesker der styrer Amerika, dybt. Faktisk rystede de mange af os.”

“Og jeg indrømmer blankt, at da jeg først hørte om Alex Jones, hvor han satte spørgsmålstegn ved den officielle historie bag 9/11, blev jeg personligt dybt fornærmet over det. Jeg tog mig ikke tid til at finde ud af, hvad det var han sagde, og jeg var generet af tanken om, at denne afgørende begivenhed i amerikansk historie, som ændrede livet for alle der boede her dengang, måske ikke, rent faktisk, udspillede sig, som vi fik at vide at det gjorde. Og den mulighed var for destabiliserende for mig. Og jeg kan huske, at jeg følte vrede over Alex Jones for at have sagt det.”

“Men flere år senere tog jeg op til Austin, Texas, og gennem en kæde af omstændigheder, endte jeg med at møde Alex Jones. Og jeg lærte, hvad alle, der har mødt ham ved: at Alex Jones ikke er en skør person. Alex Jones har sagt temmelig “langt ude ting” på tv fra tid til anden. Ikke så langt ude endda. Han har ikke sagt, at mænd kan blive kvinder, eller at Ukraine er et demokrati. Men inden for grænserne af f.eks. kabelnyheder, har det han har sagt, været ret langt ude.”

“Men grundlæggende har Alex Jones ret i mange ting. Og det er faktisk derfor, “de” ikke kan lide ham. Alex Jones har en uhyggelig og virkelig fantastisk evne til at forudsige begivenheder, før de sker. Han har set ind i tiden, og det er blevet optaget på bånd igen og igen, og er nu nået til det punkt, hvor der nu er kommet et meme på internettet. “Alex Jones, profeten,” ikke konspirationsnød men profet. Og når du graver i Alex Jones’ forudsigelser, er de så spot-on, at det er yderst bemærkelsesværdigt.”

“Hvordan gør han det? Vi gætter på, at der er en slags åndelig sensitivitet over Alex Jones. Måske er det hans hemmelighed. Han beskrev dette år langt før gennemsnitspersonen i USA overhovedet tænkte på de samme ting. Nu er det ret indlysende for de fleste mennesker, at den nuværende krig der foregår i dette land, finder sted på måder, man ikke kan se med det blotte øje,- det meste af tiden. Men for ti år siden tænkte folk ikke på den måde. Men det gjorde Alex Jones. Så vi tænkte, at det ville være interessant, at sætte sig ned og tale med manden Alex Jones. Han slutter sig til os nu i vores studie…….”

Det fulde interview er tilgængeligt nedenfor:

Kilde

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Tucker on X

KIS-redaktionen