Udgivet: 16 januar 2024 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af red. Pst – 16. januar – 2024

Aldrig før i menneskehedens historie er så mange og så omfattende bivirkninger fra en enkelt vaccine blevet rapporteret”, siger fremtrædende japanske forskere.

Pressekonference med Japans “Vaccine Issues Study Group“, 11. januar 2024.

Professor Masanori

Professor emeritus Masanori Fukushima fra Kyoto Universitet:

En systematisk gennemgang af litteraturen har afsløret nogle overraskende fakta. Tusindvis af videnskabelige artikler har rapporteret bivirkninger efter vaccination, der påvirker hvert organ, uden undtagelse. Alt fra oftalmologi (udredning og behandling af øjenskader mv.) over almen medicin til psykiatri. Disse dokumenter bliver i øjeblikket undersøgt af en gruppe frivillige læger. De har set på, hvor mange tilfælde der er blevet indrapporteret fra det japanske akademiske samfund. Denne type rapportering om lægemiddelbivirkninger eller lignende, er uden fortilfælde.”

For eksempel er den aldersjusterede dødelighed for leukæmi steget. Og der er betydelige fund af brystkræft, kræft i æggestokkene og så videre. Vi vil dele relevant information med alle, mens vi rådgiver og spørger regeringen, hvordan de vil gå videre.”

Kraftig censur

Angående medicinsk censur i forhold til vaccinerne:

Japanske læger arbejder hårdt, men de står over for forskellige forhindringer. Der er denne negative følelse af “Hvorfor rapportere noget som vaccineskade?” Der opstår forstyrrelser. Sådanne handlinger hindrer i sig selv den akademiske frihed, og i nogle akademiske afdelinger finder der censur sted. Såsom i konference-oplæg og studiepublikationer. Dette sker globalt. Nogle tidsskrifter praktiserer effektiv censur.”

Hjernen påvirkes

Med hensyn til hjernerelaterede uønskede hændelser:

Psykiske lidelser, psykiatriske symptomer, depression, mani, angst … osv. Om spikeprotein-sekvensen, inden for generne, ved vi, at han (Luc Montagnier, fransk virolog og nobelpristager i medicin, bl.a. andre) advarede om, at hvis det er en prion-lignende sekvens, kan det være meget farligt. Mange forskere advarede. Jeg sagde også, at det kunne være farligt på grund af muligheden for prioner. Jeg diskuterede det med prioneksperter.

Professor Yasufumi Murakami

Professor Yasufumi Murakami fra Tokyo University of Science:

Med hensyn til vaccinernes uønskede virkninger:

En ting, jeg gerne vil sige indledningsvis, er, at det står helt klart, hvordan de negative virkninger opstår. De har stadig har mange ofre i dag. Jeg synes det skal stoppes med det samme. Mekanismen for uønskede virkninger er velkendt; spikeproteinet er giftigt. Det er meget tydeligt, hvad der sker, når man administrerer et giftigt gen til et menneske. Et andet punkt er, at Lipid-nanopartiklerne også fremkalder meget intense reaktioner, så dette er også giftigt. Det største problem er, at vi sprøjter to giftige stoffer ind i mennesker, hvoraf det ene gør, at menneskeceller producerer spikeproteiner. Da immunsystemet vil angribe dette, medfører det, at der opstår meget voldsomme genetiske reaktioner. Der ses tilfælde der opstår inden for en eller to uger efter injektion, men der er også mange tilfælde, der opstår efter et eller to år.”

Vedrørende IgG4-antistof:

Normalt med vacciner, hvis et IgG4-antistof induceres, betragtes det som en fiasko. Med de nuværende messenger-type vacciner induceres en betydelig mængde IgG4. Når dette sker, spiller forskellige immunfunktioner sammen. Derfor ønsker vi grundigt at undersøge, hvor stor en andel af japanerne der inducerer dette, og vi sigter efter at omhyggeligt undersøge hvilket niveau af IgG4, der reagerer med spikeproteinet, der er til stede i hvert individ.”

IgG4-relateret sygdom (IgG4-RD), tidligere kendt som IgG4-relateret systemisk sygdom, er en kronisk inflammatorisk tilstand karakteriseret ved vævsinfiltration med lymfocytter og IgG4-udskillende plasmaceller, forskellige grader af fibrose mm.

Vedrørende fejlslagne vacciner:

Vacciner, der har fejlet, gives stadig, og Sundheds-, Arbejds- og Velfærdsministeriet anerkender stadig disse fejlslagne vacciner. Så jeg vil gerne have, at de stopper med det samme, og selvom jeg udtaler mig forskellige steder, stopper de slet ikke, så vi vil, fra nu af, klart fremlægge beviser og udgive det som artikler, én efter én.

Professor Masayasu Inoue

Professor Masayasu Inoue, som er emeritus professor ved Osaka City University School of Medicine:

“Så nu arbejder vi sammen med Dr. Fukushima om at skabe denne database, og indtil videre er 201 typer sygdomme og 3.071 artikler om bivirkninger, blevet rapporteret. Det er uden fortilfælde i menneskehedens historie, at der er så meget litteratur omhandlende en enkelt vaccine.”

Med dette, planlægger vi at præsentere det for nationen og den japanske regering, i form af solid videnskab, som ingen kan bestride. … vi vil finde sygdomme i hjerte, nyrer, skjoldbruskkirtel, diabetes, lever, hud, øjne, blod, nerver, systemiske sygdomme, hjerne, lunger – sygdomme på tværs af alle medicinske områder er blevet rapporteret, og som professor Fukushima sagde, er det karakteristisk for bivirkninger af denne vaccine.

“Datamæssigt viser det sig, at når sygdomme som opstår i hjerte, nyrer, endokrine og lever, tages sammen med det område, hvor de opstår, viser det sig, at et stort antal undersøgelser allerede har rapporteret meget omfattende om dette.”


​Kilde

Foto: Vaccine Issues Study Group

Oversættelse: KIS-redaktionen

KIS-redaktionen