Udgivet: 27 februar 2024 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

En soldat fra det amerikanske luftvåbenet satte søndag ild til sig selv foran den israelske ambassade i Washington DC. Den fatale handling var en protest over Israels fortsatte overgreb og mord på civile palæstinensere i Gaza.

Pentagon sagde, at handlingerne af et medlem af det amerikanske luftvåben, der døde efter at have sat ild til sig selv uden for den israelske ambassade i Washington for at protestere mod Israels krig i Gaza-striben, var en “tragisk begivenhed”.

Flyveren, identificeret som den 25-årige Aaron Bushnell fra San Antonio, Texas, døde efter hændelsen.

Der florerer en film på nettet optaget af Aaron selv, hvor han er på vej til ambassaden og hvor man hører ham fortælle om baggrunden for sin fatale handling. KIS-redaktionen skal advare om meget voldsomme billeder.

Aaron udtaler:

Mit navn er Aaron Bushnell og jeg er et aktivt medlem af det amerikanske luftvåben. Jeg ønsker ikke længere være meddelagtig i folkemord. Jeg er lige nu i gang med at foretage en ekstrem form for protest, men set i forhold til hvad palæstinenserne gennemgår af lidelser fra deres kolonisters hånd, er min slet ikke ekstrem. Det er, hvad den herskende klasse har bestemt sig for, skal være normalt.”

Herefter hælder Aaron benzin over hovedet og sætter ild til sig selv i fuld uniform foran den israelske ambassade, mens han råber:

Free Palestine, Free Palestine……..

Kilde 1 – Foxnews

Kilde 2 – New York Times

Kilde 3 – The Gateway Pundit

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Talia Jane/ X

KIS-redaktionen