Udgivet: 1 marts 2024 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Indledning af KIS-redaktionen

NATOs tidligere generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, har tidligere oplyst, at NATO allerede i 2008 besluttede, at Ukraine skulle være medlem af den amerikansk ledede militæralliance.

Den danske regerings militære donationer og 10-åige aftale med Ukraine om, at støtte krigen økonomisk og militært, er i virkeligheden en opfølgning på strategien stadfæstet i 2008, hvor det blev besluttet, at NATO ville arbejde målrettet på at få Ukraine med i alliancen.

Danmarks tidligere statsminister, Anders Fogh Rasmussen, som nogen vil kende for at have startet flere ulovlige krige, er en nøgleperson i denne bestræbelse.

Alliance of Democracies

Han bruger sit rådgivningsfirma Alliance of Democracies, der rådgiver statsledere, diktatorer og politiske og økonomiske organisationer over hele verden, til at præparere verden på planens endelige udførelse. Han arrangerede i denne forbindelse konference-topmødet “Copenhagen Democracy Summit” i København 2023.

New York Times bragte den 25. februar 2024 artiklen The Spy War: How the CIA Secretly Helps Ukraine Fight Putin”. Denne artikel dokumenterer, at CIA siden Maidan kuppet i 2014, har opereret i Ukraine, og måske endda før kuppet. Måske Ruslands intervention ikke har været så uprovokeret som MSM propagandaen siger.

Har CIA været delagtig i mordene på over 16.000 civile russere i Donetsk og Donbass, som bl.a. gjorde, at Putin var nødt til at handle?

At NATOs udsendte, Boris Johnson, bremsede fredsaftalen Minsk 2, beskriver med al tydelighed NATOs strategi: at tirre den russiske bjørn og lokke Rusland til at intervenere og gå ind I Ukraine og derved optrappe konflikten så Vesten løbende vil kunne bidrage med materiel, noget som Fogh også kommer ind på.

KIS-redaktionen

Vi bringer nedenstående artikel af Isac Boman fra Nya Dagbladet i Sverige, som fortæller mere om ovenstående.

Af Isac Boman – 29. februar – 2024

I et klip, der igen er gået viralt, bekræfter NATOs tidligere generalsekretær Anders Fogh Rasmussen, at NATO allerede i 2008 besluttede, at Ukraine skulle blive medlem af den amerikansk ledede militæralliance.

Han forklarer også, at når først “Rusland-problemet” er blevet behandlet, er det tid til, i stedet, at fokusere fuldt ud på Kina.

Under en samtale arrangeret af Anders Fogh Rasmussens egen tænketank Alliance of Democracies sidste år, bekræftede den tidligere NATO-generalsekretær, at eliten allerede i 2008 besluttede, at Ukraine snart ville tilslutte sig NATO.

Vi skal ikke bare gentage sproget, som vi allerede besluttede i 2008, at Ukraine skulle blive medlem af NATO. Det besluttede vi allerede i 2008.”

Det er utilstrækkeligt blot at gentage det. Vi bør gøre noget mere, og jeg synes, at NATO bør beslutte sig for at sige, ‘okay, vi etablerer en køreplan mod et ukrainsk medlemskab i NATO”, fortsætter han og siger: “Ukraine bør beskyttes af den militære alliance i mellemtiden, gennem en særlig omfattende sikkerhedsaftale

Kina, den globale udfordring

Ifølge Fogh Rasmussen er det af allerstørste betydning, at “Rusland-problemet” bliver løst så hurtigt som muligt, og han mener, at et stærkt og stabilt Ukraine er nødvendigt for at skabe langsigtet fred og stabilitet i Europa.

Herigennem vil vi frigøre ressourcer til at møde den reelle langsigtede globale udfordring, nemlig Kina“, understreger han.

Ydermere laver den tidligere NATO-chef lignende pitches, som andre vestlige ledere ofte leverer, nemlig at Ukraine skal få alle de våben, det har brug for, herunder langdistancemissiler, tunge kampvogne og kampfly.

Vi bør opretholde fælles træning og fælles øvelser under EU- og NATO-flag. Selv på ukrainsk jord” tilføjer han og understreger, at NATO vil fortsætte med at støtte Zelenskyi “så længe det er nødvendigt.”

Israelsk inspiration

Han sammenligner NATO’s forslag om sikkerhedsgarantier til Ukraine med dem, som USA tidligere har givet dets nære allierede Israel.

Selvfølgelig er der forskelle mellem Ukraine og Israel. Men grundlæggende har vi modelleret Kiev-sikkerhedspagten efter sikkerhedsarrangementet mellem USA og Israel“.

Hele Fogh Rasmussens samtale kan ses HER.

Kilde

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Alliance of Democracies

KIS-redaktionen