Udgivet: 22 november 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af red. PSt – 22. november – 2022

Den 19. november 2022 var storsalen i Klingenberg-biografen i Oslo fyldt til sidste sæde. Omkring 400 mennesker var kommet for at opleve et stjernehold af internationale eksperter analysere erfaringerne og erfaringerne fra den mest rystende krise, verden har oplevet siden Anden Verdenskrig.

In the Wake of the Covid-19 Crisis – Do No Harm! var titlen på konferencen, som havde sloganet:

Bringing back sanctity and sanity to public health interventions, healthcare practice and health research.

Konferencen var arrangeret af hemali, Oslo, Norwegian Doctors and Healthcare Workers’ Alliance (NLHF),
Oslo og Organisationen for International Politisk og Videnskabelig Etik (IPSE), Genève, Schweiz.

Se deltagerlisten og programmet her.

Under coronakrisen har medierne frasagt sig deres rolle som “den fjerde statsmagt” og påtaget sig rollen som regeringens og vaccineindustriens markedsførings- og disciplinære organer. Selv fagfolk på internationalt topniveau har oplevet at blive ignoreret, censureret og fjernet fra den offentlige debat, som det skete for den højt respekterede Dr. Aseem Malhorta, da han blev fjernet fra Twitter.

Man skulle måske tro, at medierne var blevet mere villige til en vis åbenhed, nu hvor stort set alle de centrale påstande, som corona-regimet var baseret på, er blevet torpederet, også af systemet selv: Lockdown virker ikke mod en pandemi, skolelukninger var totalt meningsløse og meget skadelige, maskemandater virker ikke og er også skadelige, “vaccinerne” forhindrer ikke infektion, forhindrer ikke sygdom og forhindrer ikke død. Vaccinerede mennesker smitter mindst lige så meget som uvaccinerede. Og der er meget, der tyder på, at “vaccinerne” fører til meget alvorlige skader, herunder blodpropper, hjertefejl og død.

Men nej, der var en total medieboykot af denne konference. Aftenpostens redaktion var inviteret, men svarede: “Vi dækker ikke sådanne arrangementer.” Hvad betyder det? Dækker Aftenposten ikke internationale konferencer med højt kvalificerede fagfolk fra mange lande? Hvor lavt er “den gamle dame” sunket?

Vi lover læserne at vende tilbage til indlæggene på konferencen, men vi vil her kun referere til det første foredrag af Dr. Aseem Malhorta.

“Et totalt svigt af det globale sundhedssystem og en epidemi af misinformerede læger og misinformerede og skadede patienter”

Dr. Aseem Malhotra er fortaler for folkesundhed, foredragsholder og bestseller-forfatter – en verdenskendt ekspert i forebyggelse, diagnose og behandling af hjertesygdomme.

Aseem har været særligt bekymret over misinformation om aktuelle medicinske interventioner og folkesundhedspolitikker relateret til forebyggelse og kontrol af hjerte-kar-sygdomme og diabetes og nu af Covid-19-vaccinationskampagnen.

I konferencens program står der:

Covid-19-vaccinerne har vist sig at give uacceptabelt alvorlige bivirkninger, der resulterer i en utålelig stigning i sygelighed og dødelighed, hvor pludselig koronar død og betændelse i hjertet (peri-myocarditis) er nogle af de mest ødelæggende af vaccinens bivirkninger.

Aseem Malhotra er med sin baggrund og fremtrædende plads i sit felt nu en vigtig stemme til at hjælpe med at øge bevidstheden om den nuværende medicinske krise skabt af massevaccinationskampagnen.

Vaccinetilhænger

Det er almindeligt at stemple kritikere af coronadiktaturet som “anti-vaxxers”, men det kan næppe lade sig gøre med Malhotra. Han er vaccinetilhænger og har selv taget to skud med covid-“vaccinen”.

Han mener i dag, at det var forkert, men ikke fordi han er modstander af vacciner som sådan, men simpelthen fordi disse skud ikke er vacciner, men genterapi, som kan have hidtil ukendte og meget alvorlige konsekvenser for dem, der får dem.

Han mener, at alle tilgængelige data tyder på, at vaccineprogrammet skal stoppes med det samme, og han har professionel dokumentation for at fremsætte denne påstand.

Det var, da hans egen far døde efter at have modtaget mRNA-injektionen, at Dr. Malhotra lovede at tage kampen op mod dette massive angreb på menneskeheden.

De, der gjorde denne konference mulig, var primært Dr. Torkel Snellingen, men vi skal også nævne Julia Schreiner Benito fra hemali og Astrid Stuckelberger fra universiteterne i Genève og Lausanne. De har alle udført et arbejde, der fortjener enorm respekt.

Vi vil offentliggøre en god del af det, der blev præsenteret på konferencen, men i første omgang vil vi kun henvise til en stemningsrapport fra Eirik Værnes.

Fra Klingenberg til Stortinget

Af Eirik Værnes.

Da jeg mødte Pål Steigan til konferencen i Klingenberg i lørdags og spurgte hvordan det gik, svarede han: “Jeg er stadig i krig.”

Da jeg efter konferencen gik ned til demonstrationen foran Stortinget, hvem var den første, der greb mikrofonen? Pål Steigan.

Han talte om de økonomiske kræfter bag pandemien – et perspektiv han mente var vigtigt at få frem udover det medicinske. Men han fortalte også denne historie:

For godt to år siden havde han stået samme sted foran Stortinget og talt til en lille gruppe fremmødte. Efter talen kom en præst hen til ham, takkede for det han havde sagt, men sagde også at det var ærgerligt, at så få var mødt op – måske kun 30 mennesker – hvordan skulle det kunne gøre en forskel? Steigan svarede, at han havde hørt om en fyr der kun havde 12 følgere, og at hans budskab var blevet spredt ret godt!

Jeg husker de første demonstrationer foran Stortinget, i slutningen af ​​2020 og begyndelsen af ​​2021, hvor vi stod og frøs ihjel i timevis.

Inde i Klingenberg-biografen var der ikke få mennesker til stede. Salen var propfyldt, da Storbritanniens mest kendte kardiolog Dr. Aseem Malhotra fortalte om farerne ved vaccinen, og at sundhedssystemet svigter, og at lægerne i øjeblikket er fejlinformerede om de produkter, de sælger. Dr. Ryan Cole, Dr. Alexandra Henrion-Caude, Dr. Meryl Nass var også på scenen. Disse verdenskendte læger lagde ikke fingre imellem da de talte om, hvordan penge styrer medicinindustrien, forskere censureres og forskningsdata manipuleres. Redaktøren af ​​det medicinske tidsskrift The Lancet var også i lokalet.

Nu er vi nået til det punkt, hvor internationale læger kommer til en fyldt sal i Oslo for at fortælle om den forskning, de ikke må dele i offentlige kanaler, fordi industrien er styret af penge. De er enige om, at patienten skal tilbage i fokus, så der kan gennemføres en fornuftig, omfattende behandling.

Vi har brug for begge dele, vi har brug for informationsudveksling på konferencer, fremmøde foran Stortinget for at flytte vores politikere og rokke ved folks opfattelse af virkeligheden. Vi har også brug for mediekanaler, der tør dele information, der bliver latterliggjort og censureret andre steder.

Tak til alle der er på. Lad os bevæge os fremad sammen, vel vidende, at det, vi gør, gør en forskel for verden på en positiv måde.

Original artikel fra Steigan.no

Foto: Product School / Unsplash

Oversættelse: KIS-redaktionen

Leave a Comment