Udgivet: 17 oktober 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Ken Macon – 16. oktober – 2023 – Reclaim The Net

En stor trussel mod privatlivets fred lurer bag den kommende digitale revolution i Østrig(KIS-redaktionen: “og Danmark”), som søger at indføre et nyt nationalt digitalt ID-system, kaldet ID Austria. Da den østrigske regering forbereder sig på en komplet digital revision fra den 5. december, har tiltaget vakt bekymring over potentielle overskridelser og krænkelser af privatlivets fred, i forklædningen af sikker og problemfri adgang til forskellige offentlige tjenester.

Det nye system vil afløse Handy-Signatur, den digitale ID-platform, der i øjeblikket bruges af østrigere, hvilket vil presse omkring 2,8 millioner mennesker til at tilpasse sig ID Austria. På nuværende tidspunkt bruges det nye digitale ID-system af 1,5 millioner østrigere, ifølge The Local. Dette digitale monster vil tvinge alle til at indordne sig; ellers vil borgerne blive udelukket fra en lang række vigtige offentlige tjenester.

Men garanterer skiftet virkelig mere sikkerhed og databeskyttelse, som regeringen hævder?

De, der er registreret under den nu udfasende Handy-Signatur, vil ikke kunne få adgang til hele rækken af tjenester, der tilbydes af den nye digitale ID-platform, hvilket indikerer en potentiel serviceforringelse for et betydeligt antal i befolkningen.

Med orwellske undertoner, vil tilmeldingen til ID Østrig for dem der i øjeblikket ikke har Handy-Signatur, kræve et fysisk fremmøde på et registreringskontor, fremvisning af et pas, opholdstilladelse eller et kørekort – former for identifikation, der allerede tjener formålet.

Tilhængere hævder, at flytningen til det nye ID system vil lette identitetsbekræftelsen og bane vejen for en samlet digital ID-platform, der erstatter fysiske kopier af legitimations-oplysninger, herunder mobile kørekort, med digitale.

Man kan dog argumentere for, at vores identiteter er meget mere end blot digitale datamængder; de er unikke reservoirer af personlige erfaringer og forbindelser, der ikke bør blive foder for potentiel statsstøttet overvågning. Regeringens fremstød for at hverve borgere helt ned til 14 år ind i det nye ID-system, forstærker sådanne bekymringer.

Overgangen, der ledes af de føderale finans- og indenrigsministerier, har til formål at give brugere en mere sikker adgang til en række offentlige og kommercielle tjenester, sammen med muligheden for at underskrive digitale dokumenter på en nem og hurtig måde. ID Østrig loves også snart at være brugbart i hele Den Europæiske Union, hvilket antyder en vidtrækkende plan, der kunne kopieres andre steder.

På trods af den bekvemmelighed, som ID Østrig ser ud til at love, kan den kritiske bekymring over manglende beskyttelse af borgernes privatlivsrettigheder ikke overses. Før de omfavner den digitale transformation, skal østrigerne sikre sig, at deres privatliv ikke bliver kompromitteret i processen. Hastværket efter digitalisering bør jo aldrig komme på bekostning af enkeltpersoners ret til deres personlige oplysninger. Denne overgang til en ny æra med digital identitet skal håndteres med følsomhed, ikke overvågning.

KIS-redaktionen: For de læsere som allerede har sat sig ind i EU-køreplanen, er dette ikke nyheder. Alle medlemslande i EU forventes inden 2030 at have udrullet denne digitale ID-tegnebog, som også vil komme til at indeholde vaccinationspas, digitale penge (CBDC) mm. Det vil været teknisk muligt at lukke for “anvendelsen af tegnebogen(EU-wallet)”. Dette er nævnt i bekendtgørelsen om MIT ID i Danmark, og betegnes her som “suspension” og “spærring”. Hvilke årsager der kan være grund til at få suspenderet sin tegnebog er ikke uddybet nærmere. Nem-ID, som har været en ganske fin og sikker løsning, udfases snart og således vil danskere der ikke ønsker MIT-ID, være afskåret fra offentlige digitale tjenester samt visse jobs i det kommunale og offentlige regi.

Efter den kanadiske lastbildemonstration mod tvungne “Covid-vacciner” kom der meldinger om, at flere af deltagerne havde fået spærret deres bankkonti på grund af økonomisk støtte og deltagelse i demonstrationen. Dette vidner blot om, at teknologien i hænderne på mindre velmenende politikere, som fascisten Trudeau, er yderst bekymrende. Når det politiske system bliver fusioneret med storindustrien, bliver folket objektiviseret og skal bare makke ret. Det er vist det globalisterne i World Economic Forum kalder for Public-Private-Partnership. Mange af nutidens regeringspolitikere er faktisk uddannet i World Economic Forum.…………..

Kilde

Foto: RTN

Oversættelse: KIS-redaktionen

KIS-redaktionen