Udgivet: 3 juni 2024 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Rhoda Wilson – 17. maj – 2024

I en Tom Nelson Podcast diskuterede professor David Dilley sit perspektiv på global opvarmning og vigtigheden af ​​at forstå Jordens naturlige klimacyklusser.

Han understregede, at den nuværende globale opvarmningscyklus er første gang instrumentdata har været tilgængelige, og, at der har været flere globale opvarmnings- og afkølingscyklusser gennem Jordens historie.

“Den globale opvarmning vil være død i 2030,” sagde han.

Prof. Dilley er meteorolog, klimatolog, palæoklimatolog og tidligere NOAA National Weather Service Meteorolog. Han er grundlægger og administrerende direktør for Global Weather Oscillations (“GWO”), en virksomhed, der er stærkt involveret i forskning og udvikling af teknologi til at forudsige naturlige klima- og vejrcyklusser.

Han har 54 års erfaring fra luftvåbnet, NOAA National Weather Service og GWO. Som seniorforsker og prognosemester for GWO, udviklede Prof. Dilley “ClimatePulse Technology“, baseret på geomagnetiske cyklusser af jorden, månen og solen, og hvordan disse cyklusser stemmer overens med historiske, nutidige og fremtidige klima- og vejrcyklusser.

Nedenfor opsummerer Joel Smalley Prof. Dilleys præsentation fra Tom Nelson`s Podcast, offentliggjort tirsdag.

“Producer hø mens solen skinner”

Af Joel Smalley

Jorden er i øjeblikket dejlig varm. Denne varme er befordrende for rigeligt liv på grund af, blandt mange andre ting, optimale niveauer af kuldioxid, der opretholder plantelivet. Tag et kig omkring dig – ser det ud som om denne frodige, grønne planet er ved at dø?

Intuitivt (og empirisk), når det bliver koldere, vil livet på Jorden ikke være så godt. Desværre er der intet, vi kan gøre ved det, bortset fra at forberede fremtidige generationer (to eller tre af dem) med det bedste af de beviser, vi kan mønstre, snarere end uvidende, politiske dogmer om uophørlig, irrationel global opvarmning.

Spoiler Alert

Herunder følger en kortfattet videnskabelig analyse af, hvad der gør og hvad der ikke forårsager klimaændringer:

 • Det gør solen.
 • Det gør månen.
 • Det gør havene.
 • Det gør polerne.
 • Det gør menneskeskabt kuldioxid ikke.

Hvem siger det?

Professor David Dilley er en meget erfaren meteorolog, som deler denne information gratis. Ikke fordi han bliver betalt for det, eller fordi hans levebrød er indirekte påvirket af det.

Hvad dominerer klimaforandringerne?

Solen. Naturligvis.

Højere temperaturer i løbet af dagen i forhold til natten, og sommeren i forhold til vinteren, er lidt af et fingerpeg.

Mere specifikt er det Jordens proksimale forhold til solen som bestemmes af dens elliptiske bane og variable hældning.

Disse to faktorer producerer regelmæssige cyklusser af ændringer i globale temperaturer og er blevet observeret over flere hundrede tusinde år, hvilket viser, at de nuværende temperaturer stort set er præcis, hvor de forventes at være.

Men ifølge disse cyklusser er det sandsynligt, at vi nærmer os toppen af ​​det dejlige varme vejr, den sjette og mindste varme cyklus i de sidste otte tusinde år.

I løbet af de næste par årtier vil tingene blive ubehageligt køligere.

Hvad forårsager kortsigtede klimaændringer?

Månen. Igen, intuitivt.

Vi accepterer månens indflydelse på tidevandet. Forestil dig at tro på en fjern kraft, der er så stærk, at den kan flytte oceaner og ikke tro, at den har nogen anden indflydelse på Jordens aktivitet – for eksempel oversvømmelser, jordskælv og vulkansk aktivitet?

Hvordan fik vi overhovedet en global temperatur?

Nå, det er igen indlysende.

For at få én temperatur for hele planeten, skal du aggregere alle overfladetemperaturerne.

Problemet er, at over 70% af Jorden er dækket af vand, og havene og oceanerne ændrer temperatur med forskellige hastigheder i forhold til landjorden, og forskellige dele af planeten ændrer også temperatur med forskellige hastigheder. Så selvom den globale middeltemperatur stiger, registreres nogle steder de koldeste temperaturer nogensinde.

Hvordan påvirker havvandstemperaturer den globale temperatur?

Naturligt forekommende ændringer i havvandstemperaturen forekommer også med regelmæssige intervaller (hvert andet til syvende år), kendt som El Niño, når vandet er unormalt varmt (som det har været for nylig) og La Niña, når det er usædvanligt koldt, hvilket vil komme.

Hvordan påvirker polerne den globale temperatur?

Global opvarmning og afkøling starter begge i polerne. Isvolumen dikterer temperaturen, mere end det er resultatet af den.

Men alle ved, at kuldioxid er på et “all-time” højdepunkt

Alle med et gram sund fornuft ved, at denne lille gas:

 • ikke kan ændre jordens kredsløb om solen;
 • ikke kan ændre månens kredsløb om Jorden;
 • ikke kan opvarme oceanerne
 • ikke kan påvirke vulkansk aktivitet
 • og ikke påvirke opbygningen af ​​is ved polerne.

Og alle med en lille smule viden ved også:

 • kuldioxid repræsenterer kun 0,04% af atmosfæren
 • mennesket producerer kun 1 % af kuldioxiden og har ikke bidraget med mere end 20 % af stigningen i nyere tid
 • det meste af stigningen i kuldioxid frigives fra opvarmning af havene, hvilket sker hundreder og tusinder af år efter temperaturstigningen, ikke før
 • og at mere kuldioxid er meget bedre for planeten end for lidt.

Hvem ved, måske kan CO2-lagring alligevel være en god ting? Så længe vores børns børn kan få det ud igen, når de er kolde og sultne i løbet af de næste par århundreder?!

Dette er et resumé af ‘David Dilley: “Global opvarmning vil være død i 2030” | Tom Nelson Pod #216’

Post Scriptum

Tak til Great Fire of London for at linke til denne tale, som også konkluderer om en kommende køligere tid og dermed sandsynligheden for dårligere levevilkår…..

Om forfatteren

Joel Smalley er blockchain-arkitekt og en tidlig-fase, polymath datadrevet teknolog. Han har en baggrund inden for kapitalmarkeder, bioteknologi, detailbetalinger og blockchain-arkitektur. Han udfører pro bono Covid-dataanalyse for juridisk udfordrede og uafhængige medier, der søger sandheden. Han udgiver jævnligt artikler på sin Substack ‘Dead Man Talking‘, som du kan abonnere på HER

KIS-redaktionen: Det er påfaldende hvor mange top-klimaeksperter der beskriver en helt anden klima-virkelighed end den vi bliver stopfodret med i mainstream-medierne. Også den evige påstand om, at der eksisterer en klima-konsensus og fuld enighed inden for videnskaben, er en overskrift der er jævnligt tilbagevendende, på trods af, at den er påvist at være falsk og som værende politiserende. Der er derfor vigtigt, at man forholder sg kritisk og stiller spørgsmål til alt nu om dage. Ikke mindst til de klima-påstande der er skabt til at føre mennesket bag lyset, gennem frygt, for derved acceptere en præfabrikeret løsning, designet og forklædt som global kommunisme af blandt andre WEF og FN.

Se også denne videnskabelige artikel om konsensus:

Question everything!

Kilde

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: David Dilley

KIS-redaktionen